Първоначално публикувано от trustworthy
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой с какво гориво кара и от къде зарежда?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dermeisterАз с Корсата зареждах две години само на Лукойл и нямам оплаквания. С Алфа-та обаче имам проблем с оборотите на празен ход и като сипвам на Еко има значително подобрение => мисля си, че бензина им е по-добър.иначе готин клучодържател
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от dermeisterАз с Корсата зареждах две години само на Лукойл и нямам оплаквания. С Алфа-та обаче имам проблем с оборотите на празен ход и като сипвам на Еко има значително подобрение => мисля си, че бензина им е по-добър.иначе готин клучодържател
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от dermeisterАз с Корсата зареждах две години само на Лукойл и нямам оплаквания. С Алфа-та обаче имам проблем с оборотите на празен ход и като сипвам на Еко има значително подобрение => мисля си, че бензина им е по-добър.иначе готин клучодържател
. зареждах на новия в кумлука ама несъм доволен сега си зареждам на петрол и си свиркам
Comment
-
Re: опет
Първоначално публикувано от alraПървоначално публикувано от blablaАма май се бъркам, ЕКО ли беше на колелото или нещо друго, дето го ползват за шорткът за Мусагеница да влизат в квартала?още днес, че съм на лампичка...
Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Съжалявам, че давам линк към форума на колегите от рено клуб, но там има списък на белите и черните бензиностанции...
http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=6118.0
Надявам се, че съм извинен!Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя
Comment
-
ЕКО Елда най-вече до Софияленд,от време на време В-Повер 99,и вчера заредих на Опет 98+ и съм доволен колата върви добреОМВ вече много рядко,въобще не съм доволен
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment